Ο Μάγκας και η μαντάμ Διατροφή

Η Παραδεισιώτης θεωρεί πολύ σημαντική την εκπαίδευση των παιδιών στην υγιεινή διατροφή. Για αυτόν τον λόγο στηρίζει με κάθε ευκαιρία σχετικές προσπάθειες.

Πρωτίστως ως χορηγός της παιδικής βιωματικής παράστασης που παρουσιάζεται σε δημοτικά και νηπιαγωγεία από την Διαιτολόγο- Κλινική Διατροφολόγο Χριστίνα Παπαδοπούλου-Φεσά.

Δείτε περισσότερα για την παράσταση «Διατροφογυμναστείτε τη φόρμα σας να βρείτε» 

Ακολούθως από την επερχόμενη παιδική θεατρική παράσταση «ο Μάγκας και η μαντάμ Διατροφή» που καταπιάνεται με την διατροφή, την άσκηση και την υγεία του παιδιού. Προσεγγίζοντας το θέμα της διατροφής, άσκησης και υγείας του παιδιού μέσα από μια μοντέρνα θεατρική δομή που ξεχειλίζει από μουσική, τραγούδι, άσκηση και χιούμορ. Η παράσταση είναι βασισμένη στην επιστημονική γνώση, αφού για το κείμενο συνεργάστηκαν ο σεναριογράφος Γιώργος Τσιάκκας και η Διαιτολόγος- Κλινική Διατροφολόγος Χριστίνα Παπαδοπούλου-Φεσά.

Μέσα από το έργο μεταδίδεται με διαδραστικό και απλό τρόπο στα παιδιά αλλά και στους γονείς η μεγάλη σημασία της σωστής διατροφής και της άσκησης στην σωματική και πνευματική υγεία των παιδιών.

 

Υπόθεση:
Η κυρία διατροφή (Χριστίνα Παπαδοπούλου) συναντά τον μάγκα (Χριστίνα Παυλίδου) ένα ζωηρό και ατίθασο αγόρι που ασκείται στο play station και τρέφεται με όλα τα γνωστά φαγητά-γλυκά που αρέσουν στα παιδιά. Η κυρία διατροφή προσπαθεί να του αλλάξει τις διατροφικές του συνήθειες και να τον κάνει να πιστέψει ότι για να γίνει ο μεγάλος αθλητής που ονειρεύεται πρέπει να κάνει πραγματικό κόπο με τη σωστή άσκηση και διατροφή.

 

Η Παραδεισιώτης σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε την παράσταση που θα πραγματοποιηθεί σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο. Το πρόγραμμα παραστάσεων έχει ως εξής:

 

Δημοτικό Θέατρο Λατσιών:

Πρεμιέρα:  11 Νοεμβρίου 

Υπόλοιπες Παραστάσεις

Δημοτικό Θέατρο Λατσιών:

Νοέμβριος: Κυριακή 12/11, Σάββατο 18/11, Κυριακή 19/11, Σάββατο 25/11, Κυριακή 26/11

Δεκέμβριος:  Σάββατο 2/12, Κυριακή 3/12, Σάββατο 9/12, Κυριακή 10/12

Φεβρουάριος:  Σάββατο 3/2, Σάββατο 10/2, 

Μάρτιος: Σάββατο 3/3, Σάββατο 17/3, Κυριακή 18/3

 

ΧΕΝΙΟΝ - Παραλίμνι

Δεκέμβριος:  Σάββατο 16/12, Κυριακή 17/12

 

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Ιανουάριος:  Σάββατο 27/1/18 στις 15:00 και στις 18:00

 

ΘΕΑΤΡΟ ΡΙΑΛΤΟ ΛΕΜΕΣΟΣ

Ιανουάριος: Σάββατο 13/1, Κυριακή 14/1

 

Οι παραστάσεις που θα πραγματοποιηθούν ημέρα Σάββατο ξεκινούν στις 16:00 και την Κυριακή στις 11:00 με εξαίρεση τις παραστάσεις της Λάρνακας.

 

 Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε με τους εξής τρεις τρόπους:

  • online
  • στα so easy stores
  • στο ταμείο του θεάτρου 1.5 ώρα πριν την έναρξη της παράστασης