Βραβείο Καινοτομίας Πρωτογενής Τομέας

Έχοντας περιβαλλοντική συνείδηση, η εταιρεία Παραδεισιώτης Λτδ ψάχνει και μελετά τρόπους ελαχιστοποίησης της επιβάρυνσης του περιβάλλοντος με νέες, καινοτόμες ιδέες και μεθόδους.

Στις 26 Νοεμβρίου 2018 o πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης της απένειμε το Κυπριακό Βραβείο Καινοτομίας 2018 για τη χρήση του συστήματος σταθερής και πλήρως ελεγχόμενης θέρμανσης Cubora, σε δύο υπερσύγχρονα υποστατικά εκτροφής κοτόπουλων. Το όνομα του συστήματος προέρχεται από το CUBO+Ορά, το χωριό όπου αναπτύχθηκε η καινοτομία.

Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά μας η παραλαβή του Κυπριακού Βραβείου Καινοτομίας στον Πρωτογενή Τομέα για το σύστημα θέρμανσης CUBORA.

Ευχαριστούμε την Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων Κύπρου για τη βράβευση και υποσχόμαστε να υλοποιήσουμε νέες μελλοντικές καινοτόμες ιδέες πάντα με γνώμονα την αειφόρο ανάπτυξη.

«Είναι ιδιαίτερη η τιμή και η χαρά μου που εκ μέρους της εταιρείας Παραδεισιώτης, παραλαμβάνω το κυπριακό βραβείο καινοτομίας για τον Πρωτογενή τομέα για το σύστημα θέρμανσης  Cubora.  Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων Κύπρου για τη βράβευση, καθώς και όλη την ομάδα της εταιρείας μας, που με τη γνώση και την εμπειρία τους συνέβαλαν τα μέγιστα για τη σημερινή βράβευση. Ευχαριστούμε και υποσχόμαστε ότι θα υλοποιήσουμε νέες μελλοντικές καινοτόμες ιδέες πάντα με γνώμονα την αειφόρο ανάπτυξη. Ευχαριστώ πολύ.»  ήταν το ευχαριστήριο μήνυμα του κ. Γιώργου Παραδεισιώτη.