5η Έκθεση Κυπριακών προϊόντων και υπηρεσιών

 

Το World Trade Center Cyprus διοργανώνει για 5η χρονιά την έκθεση Κυπριακών προϊόντων και υπηρεσιών “Made in Cyprus”. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί και φέτος στην Αίθουσα Τρακασόλ στη Μαρίνα Λεμεσού από τις 21 μέχρι και τις 23 Σεπτεμβρίου 2018.

Για 3η συνεχόμενη χρονιά η Παραδεισιώτης Λτδ θα είναι εκεί προσκαλώντας τον κάθε Κύπριο και ξένο καταναλωτή που θα βρίσκεται στην Κύπρο να επισκεφθεί την τριήμερη έκθεση για να δοκιμάσει και να γνωρίσει διάφορα κυπριακά προϊόντα.

Κάθε χρόνο η Παραδεισιώτης κερνάει τους επισκέπτες της έκθεσης προϊόντα της, αποσπώντας πάντα θετικότατα σχόλια. Ξεκίνησε το 2016 κερνώντας σιεφταλιά κοτόπουλο, συνέχισε το 2017 με σούβλα κοτόπουλο και φέτος με στόχο να κερδίσει πάλι τις εντυπώσεις θα κεράσει διαφορετικό προϊόν της για κάθε μέρα που θα διαρκέσει η έκθεση!

Την έκθεση έχουν επισκεφτεί πάνω από 10,000 άτομα από την Κύπρο και όλο τον κόσμο. Αυτή τη χρονιά θα συμμετέχουν άνω των 80 εκθετών.

Όλη αυτή η προσπάθεια τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού και έχει την υποστήριξη του Δήμου Λεμεσού, του Κυπριακού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Λεμεσού, της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων Κύπρου, του Cyprus International Businesses Association, του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού και της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής  Λεμεσού.

Σας περιμένουμε όλους!

Είσοδος ελεύθερη!