Φεστιβάλ Παραδοσιακής Κουλτούρας

Η Παραδεισιώτης Λτδ όντας πλατινένιος χορηγός, στηρίζει τον Σύλλογο Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας στην προσπάθεια του να προβάλει και να προωθήσει την παραδοσιακή Κουλτούρα του τόπου μας μέσω του ετήσιου Φεστιβάλ Παραδοσιακής Κουλτούρας για 13η συνεχή χρονιά.

Η φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί την 1η Οκτωβρίου 2016  στην Ορά στις 17:00, σε συνεργασία με το Κοινοτικό Συμβούλιο Οράς.

Το Φεστιβάλ που είναι παγκύπριας εμβέλειας και πραγματοποιείται με απόλυτη επιτυχία εδώ και 12 χρόνια, προσελκύει πέραν των 10.000 ατόμων και αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες γιορτές που είναι αφιερωμένη εξ’ ολοκλήρου στην Παραδοσιακή Κουλτούρα.

Είναι μια θαυμάσια ευκαιρία οι παρευρισκόμενοι να γνωρίσουν την παράδοση στις διάφορες μορφές της μέσα από τα περίπτερα παραδοσιακών κυπριακών προϊόντων, τις παραδοσιακές χειροτεχνίες και την παρουσίαση διάφορων άλλων παραδοσιακών ειδών. Οι νεότερες γενιές θα έχουν τη δυνατότητα να βιώσουν τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας. Φυσικά, το φεστιβάλ θα πλαισιώνεται από κυπριακή μουσική και χορευτικά συγκροτήματα.

Εμείς θα είμαστε εκεί, ενθουσιασμένοι να συμβάλουμε σε αυτή την προσπάθεια. Θα σας περιμένουμε.