Υποψηφιότητα στα Βραβεία InBusiness 2016

Θα θέλαμε με χαρά και ενθουσιασμό να σας υπενθυμίσουμε ότι η εταιρεία μας βρίσκεται στην τελική πεντάδα, ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε περισσότερες από 1000 κυπριακές εταιρείες στα InBusiness Awards για το βραβείο «Επιχείρηση της χρονιάς».

Το περιοδικό InBusiness θέτει αυστηρά κριτήρια τα οποία αφορούν την αύξηση του κύκλου εργασιών και καθαρών κερδών, τις πρακτικές διεύθυνσης καθώς και τις διαδικασίες και συστήματα ανθρώπινου δυναμικού που επενδύουν στη μαθητεία και την προώθηση της εργασιακής πρακτικής ανάμεσα σε νέους, oπως επίσης και η ικανότητα καινοτομίας και η αποτελεσματική επικοινωνία.

Η υποψηφιότητα μας σε αυτά τα βραβεία εκλαμβάνεται ως αναγνώριση της προσπάθειας υλοποίησης του οράματος μας να προσφέρουμε σε κάθε άτομο στην Κύπρο την απόλαυση του εύκολου, νόστιμου και υγιεινού φαγητού.

Ευελπιστούμε στη δική σας σημαντική ψήφο εμπιστοσύνης, καθώς η ψηφοφορία του κοινού επηρεάζει το αποτέλεσμα των βραβείων με βαρύτητα 50%.Ψηφίστε μας τώρα online πατώντας εδώ.

Δείτε παρακάτω τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να μας ψηφίσετε.

 

Μεγαλώνουμε, ακολουθήστε μας!

 

 


 

Διαδικασία και τρόποι ψηφοφορίας:

Να σημειώσουμε ότι μπορείτε να ψηφίσετε μόνο μια φορά μέσω μηνύματος και μια φορά μέσω κλήσης. Συνολικά 2 ψήφοι. Ηλεκτρονικά μπορείτε να ψηφίσετε μια φορά από κάθε διαφορετική IP.

Η ψηφοφορία θα διαρκέσει από τις 2 Οκτωβρίου 2016 μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου 2016.

1.Μέσω ψηφοδελτίου που θα το βρείτε στο περιοδικό InBusiness Νοεμβρίου που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

Σημειώστε ότι η ταχυδρομική αποστολή του ψηφοδελτίου είναι προπληρωμένη

2.Επισκεφθείτε το www.inbawards.com για τη σελίδα ψηφοφορίας, συμπληρώστε ονοματεπώνυμο και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ψηφίστε τις κατηγορίες και τους υποψήφιους της επιλογής σας.

Σημειώστε ότι στην ηλεκτρονική ψηφοφορία έγκυρη ψήφος θεωρείται η πρώτη ολοκληρωμένη ψηφοφορία κάθε χρήστη (unique IP). Ψηφοφορίες που ενδέχεται να ακολουθήσουν από τον ίδιο χρήστη θα απορρίπτονται αυτόματα από το σύστημα. Αν η ψηφοφορία γίνεται από διαφορετικό παροχέα (WiFi, 3G ή mobile broadband) τα οποία και έχουν διαφορετική διεύθυνση IP, οι ψήφοι θα γίνονται δεκτοί.

3.Μέσω μηνύματος sms. Πληκτρολογήστε ΙΒ1 (που δηλώνει την κατηγορία «Επιχείρηση») και ακολούθως μετά το κενό, 02 (για να ψηφίσετε την εταιρεία Παραδεισιώτης).

Αποστολή στο 5511 και στο μήνυμα ΙΒ1 02.

Χρέωση €1,02 το μήνυμα, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ – GΤdigital.eu

4.Καλέστε στο 90031701 και ακολουθήστε τις οδηγίες του τηλεφωνητή. Αφού τελειώσουν οι οδηγίες για την κατηγορία «Επιχείρηση» πληκτρολογήστε το νούμερο 2 που αντιστοιχεί στην εταιρεία Παραδεισιώτης .

Χρέωση €1,02 η κλήση από σταθερό και €1,09 από κινητό, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ - GTdigital.eu

Ευχαριστούμε πολύ για την ψήφο σας.